söndag 10 april 2011

Mirissa - underskönt vackert!

Efter att ha somnat in till nattklubbsdunk under gårdagnatten (där Haddaway, What is love? spelades) kändes det helt rätt att åka vidare mot Mirissa idag! 

Vid elvatiden åkte vi mot Marissa och hittade ett fantastiskt ställe som heter Palace Hotel. Hotellet ligger uppe på en sluttning med underbar utsikt mot Marissa beach. 

Idag lyxar vi till oss och betalar lite extra, 30 EUR var. Men det är det värt, vi har AC, balkong mot havet och det finns en pool.


Mirissa är väldigt vackert och bjuder på ganska dramatiskt natur, men höga vågor och klippor. Jag tog mig en liten tur på stranden idag medan Törnrosa aka Mia låg och snusade på stranden i en skön solstol.  


Det är en något större strand än Unawatuna, men det har lika många ställen. Vi är dock ganska nöjda med att bo ovanför stranden, vi vill soooova ikväl :) Vårt hotell har en pool (se ovan) och en restaurang med en utsikt att döda för. Vi avslutade vår soldag med en Gin och Tonic på vår balkong....mmmm.


Imorgon blir det att gå upp tidigt för att ge oss iväg till Ratnapura, en stad som ligger nära både Uda Walawe nationalpark, en del teplantag samt Adams Peak! 

/Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar